تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - ( شیرینی نخودچی )
در ادامه منوی شیرینی های نوروزی می رسیم به نان نخودچی ... این شیرینی محبوبترین شیرینی دوران کودکی منه


مواد لازم

 

کره : ۱۰۰ گرم

پودرقند: ۱۰۰ گرم

آرد نخودچی : ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ، وانیل ، خلال پسته یا بادام : مقداری

 

طرز تهیه

 

کره رو بزارید تا به دمای محیط برسه بعد با پودر قند اونقدر هم بزنید تا رنگش روشن شه و حجمش زیاد بشه

بعد زعفران و انیل رو اضافه کنید

درانتها آرد نخودچی رو اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید ، میدونید ک خمیرهای کره ای رو نباید ورز داد ، کمی با نوک انگشت ماساژ بدید تا خمیر یکدست بشه

خمیر رو داخل کیسه فریزر قرار داده و نیم ساعت تو یخچال استراحت بدید

بعد به قطر تقریبی ۷ میلی متر بازکرده و قالب بزنید ،

روی شیرینی ها خلال بادوم یا پسته قرار بدید

بعد شیرینی ها رو به مدت ۱۵ دقیقه درفر گرم دردرجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد ازپخت از سینی جدا نکنید اجازه بدید کاملا خنک بشه بعد تو ظرف مورد نظر چیده ، دو سه ساعت دریخچال قرار داده سپس سرو کنید.

نکته ۱ : میتونید به جای کره از ۸۰ گرم روغن جامد قنادی استفاده کنید.

نکته ۲: نسبت ها رو کامل رعایت کنید اگه روغن زیاد باشه شیرینی بعد ازپخت وامیره و اگه آرد نخود چی زیاد باشه شیرینی خشک میشه.

منبع از سایت دادلی دودزلی




تاریخ : شنبه 28 بهمن 1391 | 11:18 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات