تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - سوهان کنجدی
منبع دادلی دوزلی

یه سوهان خیلی راحت و درعین حال مقوی ، دوستان عزیزم از کنجد غافل نشید که خیلی برای مغز و اعصاب مفیده


مواد لازم

 

کنجد: نصف پیمانه

شکر : نصف پیمانه

آب حوش: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

 

نسبت شکر و کنجد دراین سوهان یک به یک هست بنابراین با این نسبت میتونید مواد رو کم یا زیاد کنید .

اول باید کنجد رو بو بدید ، برای این کار کنجد رو بدون روغن ، داخل ماهیتابه بریزید

بعد روحرارت ملائم مرتب هم بزنید تا رنگش کمی تیره بشه

شکر رو داخل ظرف مورد نظر (ترجیحا" ظرف لعابی ) ریخته و رو حرارت ملائم بزارید تا به آرامی شکر ، ذوب شده وکارامل بشه

وقتی شکر کاملا ذوب شد آب و کنجد رو بهش افزوده و خوب مخلوط کنید

داخل یه ظرف ، سلفون کشیده و روش رو چرب کنید

با قاشق از مایع داخل ظرف بریزید ، سفت شدنش یکی دو دقیقه ای طول میکشه و شما فرصت خواهید داشت با یه قاشق تمیز یا نوک انگشت اون رو کمی پهن کرده و اطرافش رو منظم کنید.

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه سوهان بسته شده و آماده سروه ، توجه داشته باشید که باید سریع عمل کنید تا قبل از سفت شده سوهان کارتون تموم بشه ، اگه بخواهید مجددا گرم کنید احتمالا سوهان شما تلخ خواهد شده چون کارامل سریع میسوزه.

[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]



تاریخ : شنبه 28 بهمن 1391 | 11:25 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات