تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - نان برنجی کرمانشاهی

آشپزی رنگین

نان برنجی از سوغات های معروف کرمانشاه

مواد لازم :

ـ آرد برنج ۴ لیوان

ـ کره آب شده ( ۱ لیوان + ۳ قاشق غذا خوری )

ـ پودر قند ۱ لیوان سرپر

ـ گلاب نصف لیوان

ـ تخم مرغ ۱ عدد

ـ پودر هل قدری

ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

ـ پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

ـ تخم خرفه ، خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه :

در انتخاب آرد برنج باید دقت داشته باشید که سفید رنگ و خوش عطر و نرم باشد . سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید تا کاملاً پف کند و اسفنجی شود . زرده تخم مرغ و پودر قند و هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید. وسفیده و گلاب را به آن اضافه کنید و به هم بزنید ودر آخر آرد برنج را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید وقتی کاملاً خمیر آماده شد آن را در نایلکس ریخته وبه مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه ( جایی که زیاد گرم نباشد ) بگذارید تا خمیر ور بیاید.

در زمان پخت فر را از قبل گرم کنید . خمیر را داخل یک سینی به قطر نیم سانتی متر باز کنید و قالب بزنیدو با تخم خرفه و خلال پسته تزئین کنید و آنها را در سینی فر با کمی فاصله بچینید و سینی را در فر بگذارید وبه مدت یکربع الی بیست دقیقه با ۳۰۰ درجه حرارت ، پخته شود و بعد از فر خارج کنید و در دیس بچینید و نوش جان کنید .

اگر خواستید نان برنجی دو رنگ یا سه رنگ تهیه کنید مقداری از مایه نان برنجی را باپودر کاکائو حل شده در یک قاشق آب گرم و مقداری را با زعفران مخلوط کنید و از هر کدام مقداری برداشته لوله کنید و کنار هم گذاشته وکمی آنرا فشرده تا خمیر به هم بچسبد و خمیر سه رنگ را قالب بزنید.

( در هنگام پختن نان شیرینی در فر را باز نکنید )

 

 

نان برنجی كرمانشاه (آشپزی رنگین )
 

نان برنجی (آشپزی رنگین )

نان برنجی (آشپزی رنگین ) 

نان برنجی (آشپزی رنگین ) 

 

 




تاریخ : شنبه 28 بهمن 1391 | 08:54 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات