تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - لوزنارگیل
لوزها شیرینی های مناسبی برای عید هستند ، شیرینی هائی عاری از چربی و بدون نیاز به فر و امثالهم ، یکی ازخوشمزه ترین و راحت ترین لوزها لوز نارگیله ، البته به شرطی که طعم نارگیل رو دوست داشته باشید


مواد لازم

 

شکر : ۲ پیمانه

آب: یک پیمانه

پودر نارگیل : ۲ پیمانه

پودر نارگیل شکلات تخته برای تزئین مقداری

 

طرز تهیه

 

آب و شکر رو مخلوط کرده و بزارید قوام بیاد (نشونه قوام اومدن اینه که حبابهای ریزی روی شربت ظاهر بشه )

بعد شربت رو با همزن بزنید تا کدر بشه ( حدود ۵ دقیق زمان خواهد برد)

 نارگیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید

 ته ظرف مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید ، سپس مایه نارگیلی رو درون اون صاف کنید

شکلات رو روی بخار آب حل کنید ( نیازی نیست با کره رقیقش کنید) بعد شکلات رو روی لوز پهن کنید ، زیاد مرتب نکنید میخواهیم لوز دورنگ باشه

و درانتها پودر نارگیل روش بپاشید

لوز رو سه چهارساعتی دریخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره بعد برش بزنید

[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]



تاریخ : سه شنبه 1 اسفند 1391 | 06:27 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات