تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - مسقطی دو رنگ

نشاسته 300 گرم  .  شکر 600 گرم  .  کره 250 گرم  .  آب سرد 8 لیوان

گلاب 1 لیوان  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری  .  خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم

 

طرز تهیه : نشاسته را با آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود ؛ قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون ان بریزید ، شکر را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود ( نرم و کرمی شود ).

 

پس از اینکه نشاسته کمی خودش را گرفت میتوانید گلاب و خلال پسته را اضافه نمائید ، در انتها نیز کره را اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس از روی حرارت بردارید.

 

مسقطی را 2 قسمت کنید ، به یکی ابلیمو بزنید و دیگری را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کنید.

 

داخل ظرف را چرب کنید ، مسقطی را کف ظرف پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید سپس درون یخچال قرار دهید تا مسقطی سرد شود و خودش را بگیرد ، پس از سرد شدن مکعبی برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته ها : حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود ، میتوانید بجای خلال پسته از خلال بادام ، پودر نارگیل و … هم استفاده کنید.

 




تاریخ : سه شنبه 1 اسفند 1391 | 07:06 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات