تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - بستنی نسکافه ای
مواد لازم :

...
خامه : 250 گرم

تخم‌ مرغ : 3 عدد

شكر : 100 گرم

شیر : 4 قاشق سوپخوری

نسكافه : 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو : 1/2 قاشق چایخوری





طرز تهیه :

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا كرده
زرده ها را با همزن کمی زده سپس با شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا سفت و سفید شود
نسكافه را در شیر حل كرده و به زرده‌ها اضافه كنید و هم بزنید تا یکدست شوند

خامه را با همزن تمیز ( نباید از زرده یا مواد دیگر به پره های هم زن باشد ) هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.

سفیده‌ها را نیز با همزن تمیز هم بزنید تا سفید شود بعد آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و سفت شود
سپس سفیده ها را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنید.

خامه را به نسكافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و

مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.
نکته :
بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.

این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.


هوووممممممم از  بستنی نسکافه شروع میکنیم 


مواد لازم :


خامه : 250 گرم

تخم‌ مرغ : 3 عدد

شكر : 100 گرم

شیر : 4 قاشق سوپخوری

نسكافه : 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو : 1/2 قاشق چایخوری





طرز تهیه :

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا كرده 
زرده ها را با همزن کمی زده سپس با شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا سفت و سفید شود
نسكافه را در شیر حل كرده و به زرده‌ها اضافه كنید و هم بزنید تا یکدست شوند

خامه را با همزن تمیز ( نباید از زرده یا مواد دیگر به پره های هم زن باشد ) هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.

سفیده‌ها را نیز با همزن تمیز هم بزنید تا سفید شود بعد آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و سفت شود 
سپس سفیده ها را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنید.

خامه را به نسكافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و 

مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید. 
نکته :
بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.

این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

نوش جان



تاریخ : یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 | 08:55 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات