تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - جوجـــــــه چینی ...
جوجـــــــه چینی ...
این هم روش دوم
مواد لازم برای 5 نفر :
فیله مرغ : 500 گرم
... آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ : 2 عدد
سیر : 2 حبه
نمک و زعفران دم کرده :به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه :

تخم مرغ : 2 عدد
ماء الشعیر بدون طعم یا تلخ یا لیمویی به دلخواه : 1 لیوان
شیر : 1/2 لیوان
خمیر مایه : 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
آرد : به میزان لازم
نمک وفلفل سفید :به میزان لازم

روش تهیـــــه :
1_استخوانهای گوشت مرغ را جدا کرده و سینه مرغ را به شکل فیله درآورده ( نوار مانند برش دهید داخل پیاز حلقه شده و سیر رنده شده و آبلیمو و ادویه و زعفران میخوابانیم 2 الی 4 ساعت
2_ زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا میکنیم
سفیده ها را خوب با همزن برقی میزنیم که سفید شود و پف کند
3_در حین زدن سفیده ها خمیر مایه را با شیر ولرم مخلوط میکنیم ( شیر را کمی حرارت میدهیم تا کمی گرم شود )
4_ زرده ها وماءالشعیر را به سفیده های پف کرده اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا یکدست شوند
5_بعد مخلوز شیر وخمیر مایه را به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم
6_آرد و پکینگ پودر مخلوط شده را به تریج و مرحله به مرحله به مایه فوق اضافه میکنیم و هم میزنیم آرام
غلظت بدست آمده باید در حدی باشد که زیاد به فیله که میچسبد حجم دار نباشد و همچنین برعکس شل نباشد و از روی فیله جدا هم نشود
7_حالا چاشنی ها ( نمک و فلف و زعفران ) اضافه میکنیم
نکته :
زعفران خیلی کم آب داشته باشد
8_1ساعت به خمیر استراحت میدهیم
9_بعد 1 ساعت فیله ها را از خمیر بیرون کشیده کمی تکان میدهیم که خمیر خیلی زیاد بهش نچسبیده باشه بعد فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند. اصلا روغن زیاد نمیکشه ( میتونین روی پارچه تمیز روغن اضافی مرغ و بعد سرخ شدن بگیرید )
10_ میتونین پیاز را حلقه کنید و دورون همین خمیر فرو کرده و سرخ کنید بسیار خوشمزه میشه
لینک پیاز حلقه ای سوخاری . . . onion rings :




تاریخ : پنجشنبه 10 مرداد 1392 | 12:55 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات