تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - تاریخچه قیمه

قیمه یک لغت ترکی است که دهخدا آن را به گوشت ریز ریز کرده یا چرخ شده تعبیر می کند. او قیمه را هر نوع خورشی می داند که با گوشت خرد شده تهیه کنند. جعفر شهری هم در كتاب طهران قدیم درباره خرد كردن گوشت قیمه می نویسد: "گوشت را فندقی خرد كنید." بنابراین شنیدن اسم قیمه بر خورش هایی که ظاهرشان هیچ شباهتی به قیمه های رایج ندارند، نباید تعجب برانگیز باشد.

قیمه ها صرف نظر از تنوع ناچیزی که با اضافه کردن سیب زمینی و کدو و بادمجان پیدا می کنند، معمولا به یک شیوه پخته می شوند. جز قیمه های محلی که شکل و شمایلشان هیچ شباهتی به قیمه های مرسوم ندارد.



تاریخ : سه شنبه 26 شهریور 1392 | 04:07 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات