تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - فـالــوده شیــرازی
فـالــوده شیــرازی

مواد لازم فالوده شیرازی :
نشاسته : 200 گرم
آب : 1 لیتر...
مربای آلبالو برای تزئین : به میزان لازم

شربت فالوده :
شکر : یک و نیم پیمانه
آب : نیم لیتر
گلاب : یک چهارم پیمانه
جوهرلیمو : 2 قاشق غ خ
دانه ی هل : در صورت تمایل

آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مخلوط شود
جوهر لیمو را به آب و شكر اضافه کرده و بگذارید بجوشد تا شربت غلیظ شود.
گلاب و در صورت تمایل دانه های هل را اضافه کرده و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.
شربت را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس با هر وسیله ای که دارید به صورت پخ پودری در آورده ( در کیسه بریزید و با گوشت کوب یا دستگاه بستی ساز و ... )


طرز تهیه فالوده :
نشاسته و آب را با هم در قابلمه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم ( حرارت باید بسیار ملایم باشد تا نشاسته پخته شود ) هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد
سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کشدار و براق شود .
نشانه ی پخته شدن خمیر : كشدار وبراق شدن آن است.
حدودا 20 دقیقه وقت میبرد سپس خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود.
در ظرفی آب و بلورهای یخ فراوان می ریزیم سپس خمیر ولرم شده را از یک صفحه مشبک مانند پنجره چرخ گوشت رد کرده تا رشته رشته شود و رشته ها را در ظرف آب و یخ ریخته تا فالوده خودش را بگیرد
آخر سر رشته هارا از آب بیرون کشیده با شربت که به صورت پودر در آمده و بستنی سروکنید

نکته :
اگر خمیر سفت وسفید باشد یعنی خمیر خام است و رشته های فالوده در آب خرد می شود.
بهترین نشاسته قابل استفاده برای تهیه فالوده نشاسته گندم است.
رشته های فالوده شیرازی بلند و درشت نیستند ( کم قطر و کوتاه هستند و شکننده )

روش 2_
مواد لازم:
رشته برنجی چینی ( نودل برنجی ) :
خیلی خیلی ظریف باشه و از نوع برنج نه لوبیا
شهد یا شربت فالوده :
آب : نیم لیتر
شکر : یک و نیم پیمانه
گلاب : 1/4 پیمانه

طرز تهیه روش 2 _ :
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم روی حرارت میزاریم تا غلیط و کشدار شه .
داخل استیل ریخته و ۳ ساعت داخل فزیزر گذاشته و هر 20 دقیقه یک بار از فریزر درآورده هم بزنین تا کریستالی نشه
آب جوش آورده و رشته های چینی توی آب جوش ریخته و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید بپزه
وقتی رشته ها کاملا نرم و لعاب دار شد آبکش کنید و آب سرد زیاد روی آنها بریزید و اجازه بدید خوب خنک شه
نکته :
نباید آبدار باشه

آخرسر رشته های چینی را داخل شربت یخ زده ریخته و خیلی آرام طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن کنید
نوش جان




تاریخ : چهارشنبه 3 مهر 1392 | 10:32 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات