تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - نان

خمیر نانوایی    دو تا چونه 

تخم مرغ         یک عدد

بکینگ پودر       یک قاشق غ پر

وانیل              یک قاشق 

آرد                 به میزان لازم 

شکر              اگه دوست دارید نونتون شیرین باشه 

کشمش          در صورت دلخواه

گردو               به میزان دلخواه

زرده تخم مرغ     یک عدد 

                                   حالا طرز تهیه 



همه مواد را به خمیر اضافه کرده و در آخر آرد را تا حدی اضافه می کنیم که بدست نچسبد 

من این نون رو با توستر درست کردم توستر را در حرارت 180 درجه گذاشته و ظرف آبی رو توی توستر گذاشته تا نون ما نرم شود .

بعد سینی توستر را درآورده و ته آنرا چرب کرده و به اندازه نارنگی کوچک ازخمیر برداشته گرد می کنیم و در سینی می گذاریم هر تعداد خمیر در سینی جا گرفت می گذاریم و بعد خمیر را با دست کمی فشار میدهیم و روی آنرا با چنگال سوراخ می کنیم و زرده تخم مرغ را روی آن می مالیم و سینی را در طبقه وسط توستر قرار می دهیم .

دمای توستر را بالا پایین تنظیم می کنیم  یعنی از هر دو جهت گرما داشته باشیم و زمان پخت نون هم تا حدی هست که روی نون طلایی شود 

این نون تا دو روز نرم  میباشد ولی ماندگاری آن تا چند روز  میباشد .

نوش جونتون




تاریخ : سه شنبه 7 آبان 1392 | 01:03 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات