تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - ترشی لیتــــــه بادمجــــــــان

ترشی لیتــــــه بادمجــــــــان

از این ترشی نمی شه چشم پوشی کرد و خیلی سریع آماده می شه .

مواد لازم برای یک شیشه تقریبا کوچک :
بادمجان: 3 عدد
سبزی ترشی خرد شده : گشنیز , جعفری , نعناع یا پونه , شوید و ترخون و مرزه
فلفل سبز تند یا پودر فلفل : 3 عدد
نمک : به مقدار لازم
سیر: 5 حبه دوست داشتین بیشتر بریزین
سرکه انگور : به مقداری که روی مواد را بگیرد
پودر تخم گشنیر : 1 قاشق چای خوری
گل پر : 1/2 قاشق چای خوری
هویچ : 1 عدد
گل کلم : کمی

دستور تهیــــه :
بادمجان‌ها را در فر یا كباب‌پز یا روی شعله گاز كبابی می‌كنیم تا كاملا پخته شود. (مثل بادمجان كبابی برای میرزاقاسمی)
میزاریم خنک شده سپس آن‌ها را پوست می‌كنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها كاملا گرفته شود سپس بادمجان‌ها را ساطوری كرده
هویج و کلم و سبزی ها و فلفل ها و سیر را جداگانه ریز خرد میکنیم
بادمجان ها را ریز خورد میکنیم ( من با غذاساز خرد میکنم ) و با بقیه مواد خوب مخلوط میکنیم و میریزیم توی یک شیشه تمیز و خشک
سپس با سرکه روی مواد میریزیم تا جایی که روی مواد را سرکه بگیرد و و مرتب هم می زنیم سپس درب شیشه را محکم میبندیم و بزارید داخل یخچال .
ترشی بعد از 1 الی 2 هفته آماده هست

نکته :
مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد كه تند دوست داشته باشید یا نه

میتونین بادمجان‌ها را پوست گرفته و خرد کنیم و با کمی سرکه کمی بجوشانیم به جای کبابی کردن




تاریخ : یکشنبه 26 آبان 1392 | 11:48 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات