تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - سیبـــــــ زمینــی شکــــــم پــــــــــــر
 سیبـــــــ زمینــی شکــــــم پــــــــــــر

 مواد لازم:سیب‌زمینی بیضی شکل : 6 عدد کره : 20 گرم پنیر ورقه ای چدار : 100 گرم کالباس خرد... شده : ۷۰ گرم جعفزی یا پیازچه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری پیاز یا پیازچه خرد شده : کم خامه در صورت تمایل در صورت تمایل میتونین مواد داخل سیب زمینی و کم و زیاد کنید و یا تغییر بدبد مثل مواد زیر :فیله مرغ قارچ فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده زعفران دم کرده نمک و فلفل طرز تهیه :فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.پوست سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و خشک کنید. با نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید روی سیب‌زمینی‌ها را با اسپری یا قلمو آشپزی با روغن چرب کنید و آن‌ها را در سینی فر قرار داده و آن‌ها را درون فر قرار داده تا زمانی که پوست روی آن‌ها چروک شده و گوشتشان نرم شود حرارت دهید.سپس سیب زمینی ها را از فردر بیاورید بگذارید خنک شوند و از وسط دونیم کنید و مقداری از مغز آن را خالی کنید.گوشت درون آن‌ها را تا یک چهارم مانده به انتها ( یا در حدی که توی شکل نمایان است )،‌ بیرون آورید. گوشت سیب‌زمینی‌های بیرون آورده شده را می‌توانید برای پوره سیب‌زمینی استفاده کنید.کره را آب کنید و داخل سیب زمینی ها بمالید و با مواد دلخواه ( ذکر شده توی مواد لازم ) پر کنید به صورت با کالباس و پنیر پر کنید و روی آن را نمک و فلفل بپاشید و داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود. سپس از فر در بیاورید و روی آن را با جعفری یا پیازچه تزیین کنید و سرو کنید.یا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و روی هر دو طرف سیب‌زمینی‌ها را آغشته به روغن کرده و روی آن‌ها نمک بپاشید.سیب‌زمینی‌های نیمه را طوری که گوشت آن‌ها به سمت بالا باشد درون ظرف مخصوص فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید سپس آن‌ها را برگردانده و 10 دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.در حین سرخ شدن سیب زمینی داخل فر ژامبون‌ها را درون روغن کمی تفت داده تا ترد شوند سپس بگذارید کمی خنک شوند.سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون آورده و آن‌ها را دوباره به سمت اولشان برگردانید و درون آن‌ها را با کالباس و پنیر پر کنید سیب‌زمینی‌ها را مجددا به درون فر برگردانده و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آن‌ها ذوب شده و حباب‌دار شوند آن‌ها را حرارت دهید.سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و در صورت تمایل روی آن‌ها مقداری پیاز یا پیازچه خرد شده و نیز مقداری خامه بریزید. —



تاریخ : چهارشنبه 29 آبان 1392 | 09:22 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات