تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - کباب
 دستور کامل کباب خوشمزه
مواد لازم برای کباب تیکه:
راسته گوسفندی 1 عدد
آب پیاز 1/2 لیوان
آب زعفرون مقداری
فلفل سیاه 1 ق چ...
آب لیمو ترش 2 عدد لیمو سنگی
نمک ب م ل
روغن زیتون 4 ق غ
برای کوبیده:
گوشت گوسفندی چرب چرخ شده 600 گرم(( فرقی نمیکنه کجاش باشه فقط چرب باشه))
گوشت گوساله 300 گرم.. دمبه چرخ شده 100 گرم یا روغن مایع 3 ق غ
نمک ب م ل
آب زعفرون غلیظ 2 ق چ
زرده تخم مرغ 3 عدد
پیاز از رنده ریز رد شده و آب گرفته 2 عدد درشت
پیاز رنده ریز شده آب نگرفته 1 عدد متوسط رو به کوچیک
بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 ق م

جون دلم براتون بگه که اول گوشت گوسفند و گوساله رو که میخرین بدین 2 بار براتون چرخ کنن
بعد بیارین خونه و بذارین توی یخچال تا یه 3 الی 4 ساعت توی یخچال سرد بشه و خوب بیات بشه
بعد پیازا و ادویه هاو زرده و بیکینگ یا جوش شیرین رو به گوشت بزنین و دوباره گوشت رو چرخ کنین
حالا قسمت مهم کار::
بعد ازینکه گوشت رو چرخ کردین 20 دقیقه ورزش بدین حسابی گوشت رو چنگ بزنین تا به چسبندگی لازم برای ایستادن روی سیخ برسه
بعد ازینکه حسابی ورز دادین گوشت رو بذارین توی فریزر تا خودشو بگیره ... 30 دقیقه الی 1 ساعت کافیه
دوباره گوشت رو بیارین بیرون و 5 دقیقه ورز بدین...الان دیگه گوشتی دارین که از سیخ مخصوص جیگر هم نمیریزه پایین! اگه توی عکسا ببینین من سیخ کباب کوبیده هام رو توی خونه باغی جا گذاشتم و با سیخ جوجه ، کباب کوبیده رو درست کردم که خیلی هم عااالی شد جاتون خالی
حالا یه ظرف آب ولرم بذارین کنار دستتون(( آب پیاز باشه که فبهالمراد!!! ))
و از مواد بردارین و به سیخ بکشین و حسابی به سیخ بچسبونین و هی دستتون رو داخل آب بزنین تا گوشت به دستتون نچسبه و در عوض روی سیخ وایسه و با انگشت شصت و اشاره روش از دو طرف فشار بدین و روی کباب رو دالبر بزنین
و بعد روی آتیش تند منقل کباب کنین
حالا کباب تیکه:
راسته رو به تکه های مساوی ببرین و داخل آب پیاز و زعفرون و فلفل و آبلیمو و روغن زیتون بمدت 1 الی 2 ساعت بخوابونین...میتونین از شب قبل این کبابو بخوابونین
بعدش که خواستین کباب رو درست کنین روش نمک بپاشین این کباب رو آ آتیش ملایم و مدت زمان طولانی کباب کنبن که مغز پخت بشه و در عین حال نسوزه
..... من این غذا رو با کته زعفرونی دودی پختم 3 پیمونه برنج ساده رو با 1 پیمونه برنج دودی شمالی که الان از تمام برنج فروشیا میتونین بخرین مخلوط کردم و کته درست کردم...
حالا میرسیم به قسمت مهم یعنی سس کباب....
برای سس:
کره 50 گرم.. آب لیمو ترش سنگی 1 الی 2 عدد..نمک .و فلفل ب م ل.. آب زعفرون 1 2 ق چ
طرز تهیه سس جادویی:
کره ذوب بشه و با بقیه موارد مخلوط بشه و روی کبابی که پختین و توی دیس کشیدین بریزین...انقده خوشمزه میشه که انگشتاتونم میخورین نوش جونتون عزیزای دلمممممم
سوال داشتین بپرسین
سلااام عزیزانم اومدم با دستور کامل کباب خوشمزه خودم
مواد لازم برای کباب تیکه:
راسته گوسفندی 1 عدد
آب پیاز 1/2 لیوان
آب زعفرون مقداری
فلفل سیاه 1 ق چ
آب لیمو ترش 2 عدد لیمو سنگی
نمک ب م ل
روغن زیتون 4 ق غ
برای کوبیده:
گوشت گوسفندی چرب چرخ شده 600 گرم(( فرقی نمیکنه کجاش باشه فقط چرب باشه))
گوشت گوساله 300 گرم.. دمبه چرخ شده 100 گرم یا روغن مایع 3 ق غ
نمک ب م ل
آب زعفرون غلیظ 2 ق چ
زرده تخم مرغ 3 عدد
پیاز از رنده ریز رد شده و آب گرفته 2 عدد درشت
پیاز رنده ریز شده آب نگرفته 1 عدد متوسط رو به کوچیک
بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 ق م

جون دلم براتون بگه که اول گوشت گوسفند و گوساله رو که میخرین بدین 2 بار براتون چرخ کنن
بعد بیارین خونه و بذارین توی یخچال تا یه 3 الی 4 ساعت توی یخچال سرد بشه و خوب بیات بشه
بعد پیازا و ادویه هاو زرده و بیکینگ یا جوش شیرین رو به گوشت بزنین و دوباره گوشت رو چرخ کنین
حالا قسمت مهم کار::
بعد ازینکه گوشت رو چرخ کردین 20 دقیقه ورزش بدین حسابی گوشت رو چنگ بزنین تا به چسبندگی لازم برای ایستادن روی سیخ برسه
بعد ازینکه حسابی ورز دادین گوشت رو بذارین توی فریزر تا خودشو بگیره ... 30 دقیقه الی 1 ساعت کافیه
دوباره گوشت رو بیارین بیرون و 5 دقیقه ورز بدین...الان دیگه گوشتی دارین که از سیخ مخصوص جیگر هم نمیریزه پایین! اگه توی عکسا ببینین من سیخ کباب کوبیده هام رو توی خونه باغی جا گذاشتم و با سیخ جوجه ، کباب کوبیده رو درست کردم که خیلی هم عااالی شد جاتون خالی
حالا یه ظرف آب ولرم بذارین کنار دستتون(( آب پیاز باشه که فبهالمراد!!! ))
و از مواد بردارین و به سیخ بکشین و حسابی به سیخ بچسبونین و هی دستتون رو داخل آب بزنین تا گوشت به دستتون نچسبه و در عوض روی سیخ وایسه و با انگشت شصت و اشاره روش از دو طرف فشار بدین و روی کباب رو دالبر بزنین
و بعد روی آتیش تند منقل کباب کنین
حالا کباب تیکه:
راسته رو به تکه های مساوی ببرین و داخل آب پیاز و زعفرون و فلفل و آبلیمو و روغن زیتون بمدت 1 الی 2 ساعت بخوابونین...میتونین از شب قبل این کبابو بخوابونین
بعدش که خواستین کباب رو درست کنین روش نمک بپاشین این کباب رو آ آتیش ملایم و مدت زمان طولانی کباب کنبن که مغز پخت بشه و در عین حال نسوزه
..... من این غذا رو با کته زعفرونی دودی پختم 3 پیمونه برنج ساده رو با 1 پیمونه برنج دودی شمالی که الان از تمام برنج فروشیا میتونین بخرین مخلوط کردم و کته درست کردم...
حالا میرسیم به قسمت مهم یعنی سس کباب....
برای سس:
کره 50 گرم.. آب لیمو ترش سنگی 1 الی 2 عدد..نمک .و فلفل ب م ل.. آب زعفرون 1 2 ق چ
طرز تهیه سس جادویی:
کره ذوب بشه و با بقیه موارد مخلوط بشه و روی کبابی که پختین و توی دیس کشیدین بریزین...انقده خوشمزه میشه که...




تاریخ : پنجشنبه 28 آذر 1392 | 10:00 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات