تبلیغات
هفت آسمون seven heaven - مصرف جوانه ها، علاوه بر كاهش وزن به حفظ و سلامت پوست و مو كمك می كند

مصرف جوانه ها، علاوه بر كاهش وزن به حفظ و سلامت پوست و مو كمك می كند


در روند جوانه زدن چه اتفاقی می‌افتد؟

بذرهای مختلف در هنگام جوانه زدن تغییرات شگفت انگیزی در خود ایجاد می‌کنند که در بعضی خواص، قابل مقایسه با جوانه نزده آنها نیستند. بطور کلی در روند جوانه زدن ویتامین‌ها، املاح معدنی و پروتئین‌ها به مقدار زیادی افزایش و کالری و کربوهیدرات‌ها کاهش می‌یابد. از دیگر مزایای جوانه زدن می‌توان به تسهیل جذب مواد غذایی و هضم بهتر اشاره کرد که این عمل به وسیله آنزیمهای موجود در جوانه‌ها ایجاد می‌شود. در روند جوانه زدن نشاسته موجود شکسته شده و به قندهای ساده گلوکز و ساکارز تبدیل می‌شود، پروتئین‌ها هم به اسیدهای آمینه و آمیدها تغیر شکل می‌دهند. روغنها و چربیها هم به کمک آنزیم لیپاز موجود در جوانه‌ها به اسیدهای چرب تبدیل می‌شوند بنابراین جوانه‌ها از نظر جذب و هضم بسیار بهتر می‌باشند. غلات به دنبال جوانه زدن حاوی مقدار زیادی فیبر و آبی می‌شوند که نتیجه دفع کامل مدفوع و رفع یبوست در افراد مبتلا است

در روند جوانه زدن، میزان ویتامین‌ها و پروتئین‌ها افزایش پیدا كرده و میزان انرژی و كربوهیدرات موجود در آنها كاهش می یابد، كه این نكته می تواند برای كسانی كه به كاهش وزن فكر می كنند مفید باشد.

 

  جوانه عدس، حاوی تمامی اسیدهای آمینه ضروری بوده كه این نوع اسیدهای آمینه موجب رشد بهتر به خصوص در كودكان و اطفال می‌شود، در عین حال اسیدهای چرب ضروری در جوانه عدس وجود دارد كه موجب رشد سلولهای مغزی شده و این جوانه میزان فیبر محلول قابل توجهی وجود دارد كه منجر به كاهش كلسترول، كاهش فشارخون و یا قندخون می‌شود

 

جوانه گندم

جوانه گندم به دلیل داشتن مقدار زیاد ویتامین  ای در چین و چروک، ضد پیری، ضد واریس و لاغری است. ویتامین   ای امروزه به عنوان معجزه‌گر و اکسیر جوانی معرفی می‌شود. سلنیوم و منیزیم موجود در جوانه گندم در پیش گیری از ابتلا سرطان موثر شناخته شده است جوانه گندم در رفع بی خوابی، کاهش وزن، جلوگیری از بروز بیماریهای دیابت و قلبی، برای جلوگیری از چین و چروک و پیری زودرس و درمان ریزش مو، رفع شوره سر و برخی ناراحتیهای پوستی داشتن ویتامین  ای فراوان توصیه می‌شود. همچنین کسانی که از یبوست، خستگی و بی خوابی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می‌برند باید از این ماده غذایی کمک بگیرند اگر می‌خواهید لاغر شوید پودر جوانه گندم را همراه ماست یا سالاد کاهو 10 دقیقه قبل از صرف غذا و اگر می‌خواهید چاق شوید 10 دقیقه بعد از غذا میل کنید.

 

متخصصان تغذیه معتقدند استفاده از جوانه گندم به دلیل غنی بودن از فسفر و منیزیم موجب تقویت حافظه است. این عناصر سلولهای مغزی را به شکل طبیعی در انجام عملکرد صحیح فکری فعال می کنند، توانایی یادگیری و حفظ لغات، اعداد و مطالب را تسریع می‌بخشند و نیز از بروز افسردگی پیش گیری می‌کنند. ویتامین  آ موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می‌شود؛ همچنینی خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کاهش می‌دهد. ویتامین  بی 1 موجود در جوانه گندم نیز برای تعادل سیستم عصبی ضروری است. جوانه گندم منبع "اسید گلوتامیک" است که این ماده می‌تواند در معالجه عقب ماندگی ذهنی و عدم رد قوای دماغی موثر باشد. کسانی که از سو تغذیه رنج می‌برند و یا منبع استفاده از سبزی ها را ندارند می‌توانند با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم آن، از کمبود منابع غذایی، ویتامین‌ها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری کرد. و خود را سالم و نیرومند سازند.

 

 تجمع ویتامین‌های گروه آ , ای .سی و ویتامین‌های گروه بی  ، آنتی اکسیدان‌ها، املاح کمیاب و ترکیبات ضدسرطان و ضدپیری در جوانه‌ها، این ماده غذایی را به منبعی از عناصر ضروری برای بدن تبدیل کرده که به آن نام سرچشمه جوانی نیز داده شده است

 




تاریخ : جمعه 20 تیر 1393 | 12:55 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات