جوجـــــــه چینی ...
این هم روش دوم
مواد لازم برای 5 نفر :
فیله مرغ : 500 گرم
... آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ : 2 عدد
سیر : 2 حبه
نمک و زعفران دم کرده :به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه :

تخم مرغ : 2 عدد
ماء الشعیر بدون طعم یا تلخ یا لیمویی به دلخواه : 1 لیوان
شیر : 1/2 لیوان
خمیر مایه : 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
آرد : به میزان لازم
نمک وفلفل سفید :به میزان لازم

روش تهیـــــه :
1_استخوانهای گوشت مرغ را جدا کرده و سینه مرغ را به شکل فیله درآورده ( نوار مانند برش دهید داخل پیاز حلقه شده و سیر رنده شده و آبلیمو و ادویه و زعفران میخوابانیم 2 الی 4 ساعت
2_ زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا میکنیم
سفیده ها را خوب با همزن برقی میزنیم که سفید شود و پف کند
3_در حین زدن سفیده ها خمیر مایه را با شیر ولرم مخلوط میکنیم ( شیر را کمی حرارت میدهیم تا کمی گرم شود )
4_ زرده ها وماءالشعیر را به سفیده های پف کرده اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا یکدست شوند
5_بعد مخلوز شیر وخمیر مایه را به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم
6_آرد و پکینگ پودر مخلوط شده را به تریج و مرحله به مرحله به مایه فوق اضافه میکنیم و هم میزنیم آرام
غلظت بدست آمده باید در حدی باشد که زیاد به فیله که میچسبد حجم دار نباشد و همچنین برعکس شل نباشد و از روی فیله جدا هم نشود
7_حالا چاشنی ها ( نمک و فلف و زعفران ) اضافه میکنیم
نکته :
زعفران خیلی کم آب داشته باشد
8_1ساعت به خمیر استراحت میدهیم
9_بعد 1 ساعت فیله ها را از خمیر بیرون کشیده کمی تکان میدهیم که خمیر خیلی زیاد بهش نچسبیده باشه بعد فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند. اصلا روغن زیاد نمیکشه ( میتونین روی پارچه تمیز روغن اضافی مرغ و بعد سرخ شدن بگیرید )
10_ میتونین پیاز را حلقه کنید و دورون همین خمیر فرو کرده و سرخ کنید بسیار خوشمزه میشه
لینک پیاز حلقه ای سوخاری . . . onion rings :




تاریخ : پنجشنبه 10 مرداد 1392 | 01:55 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات

آموزش تهیه شیربرنج(غذائی مقوی برای افطار)

طرز تهیه شیر برنج

مواد لازم

- شیر ۳ پیمانه
- برنج یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
- گلاب نصف پیمانه

طرز تهیه:

برنج را از پیش به مدت چند ساعت خیس کنید، سپس آب برنج را خالی کرده و به همراه ۲ پیمانه آب یا یک پیمانه آب و یک پیمانه شیر داخل قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود، سپس شیر را به آن اضافه کنید و همچنان روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته و غلیظ شود برای این منظور معمولا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان کافی است.

حالا گلاب را به آن اضافه کنید.
بعد از گذشت یکی دو دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شیربرنج را در ظرف مورد نظر بکشید و پس از تزئین روی آن با دارچین، با مربا یا عسل، شکر یا شیره میل کنید.
نکته: بعضی‌ها شکر را – مانند فرنی – به همراه شیر و گلاب در مراحل پخت به شیربرنج اضافه می‌کنند.




تاریخ : سه شنبه 8 مرداد 1392 | 02:48 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات

ساخت-پادری-زیبا-و-سادهشاید در نگاه اول این پادری مانند پادری های جدید در بازار به نظر بیاید ولی جالب است که بدانید که این پادری زیبا و چشم نواز از تکه پارچه های اضافه موجود در خانه و گونی تهیه شده است و بسیار محکم تر از نمونه های بازاری می باشد و قابل شستشو می باشد.اگر دوست دارید این پادری زیبا را بسازید با ما همراه شوید.

گونی را به اندازه ۵۰ در ۹۰ قیچی کنید

تکه مقوایی را به اندازه ۲ سانت در ۱۰ سانت قیچی کنید.در واقع از این مقوا به عنون الگویی برای برش ریسه های پارچه استفاده میشود.

مقوا را روی پارچه قرار داده و بیش از ۱۰۰ ریسه قیچی نمایید.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(1)

با استفاده از مداد و یا قلاب ریسه پارچه را از یکی از سوراخ های گونی رد نمایید.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(2)

از زیر گونی در آورده و مجددا بعد از گذاشتن سه خانه دوباره ریسه را به روی کار بیاورید

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(3)

سعی کنید ریسه همان حالت رویی پارچه باشد تا کار تمیز تر و بهتر انجام گیرد.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(4)

سپس ریسه را در بالا گره بزنید.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(5)

به این کار ادامه بدهید و فاصله ریسه ها را رعایت کنید.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(6)

درست است این کار زمان زیادی می برد اما کاری بسیار زیبا و جذاب است.پس ارزش آن را دارد که شما برای آن وقت بگذارید.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(7)

اضافات را قیچی کنید تا ریسه های بافته اندازه هم بشوند.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(8)

این هم پادری زیبا که بعد از کلی زحمت تهیه شد.امیدوارم از این پست استفاده لازم را برده باشید.

ساخت-پادری-زیبا-و-ساده

این هم نمونه دیگری اما با پارچه سفید و زیبا

منبع از مجله قمر ساخت-پادری-زیبا-و-ساده-(9)




تاریخ : سه شنبه 8 مرداد 1392 | 02:39 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات


20 معجـــــزه عســل و دارچیــــن


١ . درمان بیماری قلبی :

مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.برر...
سی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.

٢ . از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :
مخلوطی از یک سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید،قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ٢ دقیقه فروکش خواهد کرد.

٣ . درمان التهاب مفصل(آرتریت):
روزانه،یک وعده صبح و یک وعده شب،مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود.این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند.بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند،بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.

٤ . جلوگیری از ریزش مو:
قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ،یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ٥ تا ١٥ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.

٥ . از بین بردن عفونت مثانه:
٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید.این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.

٦ . درمان درد دندان:
مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٥ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید.این عمل را ٣ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.

٧ . کاهش کلسترول:
٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید.این کار میزان کلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد کاهش می دهد.

٨ . درمان سرماخوردگی:
به مدت ٣ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید.این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.

٩ . درمان ناباروری:
برای برطرف کردن این مشکل،به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند.در کشورهای چین،ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند،در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.زوجی که مدت ١٤ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند.

١٠ . درد معده:
مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم معده را نیز درمان می کند.

١١ . تقویت سیستم ایمنی:
استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند.دانشمندان دریافتند که عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است.مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می کند تا بتواند با باکتری ها و بیماری های ویروسی مقابله کند.

١٢ . برطرف کردن سوء هاضمه:
قبل از هر وعده غذا،پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم میکند.

١٣ . جلوگیری از آنفلوآنزا:
دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .

١٤ . افزایش طول عمر:
مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.مخلوطی از ٤ قاشق چای خوری عسل،یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ٤ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید.این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.

١٥ .برطرف کردن جوش صورت:
قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.تکرار روزانه این کار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بین می برد.

١٦ . درمان عفونت های پوستی:
قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.

١٧ . درمان سرطان:
تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است.بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.

١٨ . از بین بردن خستگی مفرط:
مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط روبه رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.

١٩ . از بین بردن بوی بد دهان:
شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل،مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید.

٢٠ . مشکل شنوایی:
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را برطرف می کند.
شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.




تاریخ : دوشنبه 7 مرداد 1392 | 12:11 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات

بسیاری از ادیان موجود در دنیا به رغم تحریفاتی که بدان مبتلا شده اند و از حقایق دور گشته اند با این حال هنوز بخشهایی که بهره ای از حقیقت دارد در آنها یافته می شود. منجی آخرالزمان موضوعی است که همگان بدان پرداخته اند و اوصافی را از او بیان کرده اند و او را به نامی خوانده اند ولی اگر روزی این همه به کنار هم آیند و با هم به گفتگو پردازند مطمئنا بر آنها منکشف می شود که همه در انتظار یک گلند و یک محبوب دوست داشتنی را می جویند.از جمله مطالبی که می تواند این ادعا را ثابت کند نامهایی است که برای موعود خوانده شده و لذا قسمتی از اسامی مبارک آن حضرت را که با الفاظ مختلفی در بسیاری از کتب مذهبی اهل ادیان و ملل مختلف جهان آمده است:

    1 - «صاحب» در صحف ابراهیم(علیه السلام;) 

    2 - «قائم» در زبور سیزدهم; 

    3 - «قیدمو» در تورات به لغت ترکوم; 

    4 - «ماشیع» (مهدی بزرگ) در تورات عبرانی; 

    5 - «مهمید آخر» در انجیل; 

    6 - «سروش ایزد» در زمزم زرتشت; 

    7 - «بهرام» در ابستاق زند و پازند; 

    8 - «بنده یزدان» هم در زند و پازند; 

    9 - «لند بطاوا» در هزار نامه هندیان; 

    10 - «شماخیل» در ارماطس; 

    11 - «خوراند» در جاویدان; 

    12 - «خجسته» (احمد) در کند رال فرنگیان; 

    13 - «خسرو» در کتاب مجوس; 

    14 - «میزان الحق» در کتاب اثری پیغمبر; 

    15 - «پرویز» در کتاب برزین آذر فارسیان; 

    16 - «فردوس اکبر» در کتاب قبروس رومیان; 

    17 - «کلمه الحق» در صحیفه آسمانی; 

    18 - «لسان صدق» هم در صحیفه آسمانی; 

    19 - «صمصام الاکبر» در کتاب کند رال; 

    20 - «بقیه الله» در کتاب دوهر; 

    21 - «قاطع» در کتاب قنطره; 

    22 - «منصور» در کتاب دید براهمه; 

    23 - «ایستاده» (قائم) در کتاب شاکمونی; 

    24 - «ویشنو» در کتاب ریگ ودا; 

    25 - «فرخنده» (محمد) در کتاب وشن جوک; 

    26 - «راهنما» (هادی و مهدی) در کتاب پاتیکل; 

    27 - «پسر انسان» در عهد جدید (اناجیل و ملحقات آن;) 

    28 - «سوشیانس» در کتاب زند و هومو من یسن، از کتب زردتشیان; 

    29 - در کتاب «شابوهرگان» کتاب مقدس «مانویه» ترجمه «مولر» نام «خود شهر   ایزد» آمده که باید در آخر الزمان ظهور کند، و عدالت را در جهان آشکار سازد; 

    30 - «فیروز» (منصور) در کتاب شعیای پیامبر.

    

علاوه بر این ها اسامی دیگری نیز برای حضرت مهدی(علیه السلام)در کتب مقدسه اهل ادیان ذکر شده است که ما به جهت اختصار از نقل آنها خودداری نمودیم.

    اسامی مقدسی چون: «صاحب، قائم، قاطع، منصور و بقیه الله» که در کتب مذهبی ملل مختلف آمده است، از القاب خاص وجود مقدس حضرت حجت بن الحسن العسکری - عجل الله تعالی فرجه الشریف - است که در بیشتر روایات اسلامی، به آنها تصریح شده و ائمه معصومین(علیهم السلام) در اکثر روایات، از آن حضرت به عنوان «صاحب»، «قائم» و «بقیه الله» یاد کرده اند. و این خود بیانگر این واقعیت است که موعود همه امتها و ملتها همان وجود مقدس منتظر غایب، حضرت حجت بن الحسن العسکری (علیه السلام) است.




تاریخ : یکشنبه 6 مرداد 1392 | 01:00 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات


یکــــ نوشیدنی خوشمزه برای داشتن شکـمــــی تختــــــــــ


اگر می‌خواهید شکمی صاف و تخت داشته باشید مصرف این نوشیدنی را به شما توصیه می‌کنیم.

... اسموتی هلو برای داشتن شکمی تخت بسیار مفید است.

مواد لازم برای یک نفر:

شیر بدون چربی : نصف پیمانه
هلوی یخ‌ زده : نصف پیمانه
روغن تخم کتان :1 قاشق چای‌خوری
روغن تخم کتان: سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است
تخم کتان . . . Linseed

طرز تهیه :
شیر و هلوهای یخ زده را درون دستگاه همزن ریخته و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کرده و آن‌ها را مخلوط کنید.

میتونید از هر میوه ای که دوست دارین استفاده کنید یا با ماست میل کنید

مخلوط تهیه شده را درون لیوان مورد نظر ریخته و روغن تخم کتان را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس نوش جان کنید.

سلامتی شما آرزوی ماستـــــــــــ
--------------------------------------------------------------------------------------
خواص باور نکردنی روغن دانه کتان
دانه ی کتان یکی از دانه های مفیدی است که به مصرف آن بسیار توصیه می شود،آیا اطلاعی از خواص این روغن دارید؟

روغن دانه کتان یکی از غنی ترین منابع امگا۳ است. به گزارش «ehow»،این روغن حاوی اسید چرب امگا۳، ۶، ۹، ویتامین B، پتاسیم، منیزیم، فیبر، پروتئین و روی است. بنابراین به عنوان یک مکمل مهم، که عملکردی مانند یک مولتی ویتامین دارد، شناخته شده است. این مطلب به چند خاصیت این روغن اشاره می کند.

هر نوع ناراحتی پوستی مانند آکنه، اگزما، سوختگی بر اثر نور خورشید و داء الصدف را درمان می کند.

مصرف این روغن میزان کلسترول بدن را پایین می آورد و در نتیجه خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
این روغن برای افرادی که از سینه درد و فشارخون بالا رنج می برند مفید است. برای جلوگیری از واکنش های التهابی سرخرگ ها نیز کاربرد دارد.

مصرف این روغن عملکرد ذهن افراد میانسال را بهبود می بخشد.

در درمان بیماری MS موثر است.

بیماران مبتلا به آسم برای التیام حمله های آسم به طور مرتب از این روغن استفاده می کنند.

مصرف منظم این روغن درد حاد و ناگهانی ورم مفصل ها را در بیماران نقرس کاهش می دهد.

مصرف این روغن به طور چشمگیری مفید است، جذب ید را افزایش می دهد.

این روغن می تواند التهاب را التیام بخشد و هر نوع آسیب مجرای روده را بهبود بخشد، علاوه بر آن، این روغن مانع ایجاد سنگ صفرای دردناک و حتی سنگ های موجود را از بین می برد.

میزان بالای فیبر در این گیاه در رفع یبوست موثر است.

اسیدهای چرب طبیعی در آن، منبع تغذیه برای مو و ناخن است و مانع ریزش مو و شکنندگی ناخن می شود.

مصرف این روغن به بدن قوت و نشاط می بخشد که برای انجام کارهای روزانه لازم است.

میزان سرطان سینه و روده در افرادی که به طور مرتب از این روغن استفاده می کنند کمتر دیده می شود.

بررسی ها نشان داده است مصرف این روغن علائم دیابت mellitus و آرتریت روماتوئید را التیام می بخشد.

آسیب های عصبی که بی حسی و حالت سوزن سوزن را ایجاد می کند را به حداقل می رساند.

این روغن که منبع تغذیه عصب است، برای درمان بیماری پارکینسون و MS موثر است.

تعادل هورمونی این روغن در درمان علائم یائسگی، درد قاعدگی و ناباروری زنان مفید است.
این روغن با مشکلات پروستات و ناباروری در مردان مقابله می کند.

در مبارزه با چاقی مفرط موثر است.

برای رفع شوره سر به کار برده می شود.

-------------------------------------------------------------------------------------------

آشنایی با خواص تخم کتان (Flax seed)

تخم کتان سرشار از فیبر و اسیدهای چرب ضروری و دیگر مود مفید و مغذی بوده و از ابتلا به برخی سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.

امروزه گیاه کتان در منطقه وسیعی از اروپا و آسیا می‌روید . از این گیاه استفاده‌های زیادی به عمل می‌آید. از الیاف آن برای بافتن پارچه استفاده می‌شود . پارچه کتان برای البسه مخصوصا در تابستان نوعی مناسب به شمار می‌رود.

کتان گیاهی است که از قدیم الایام شناخته شده و به کار می‌رفته است. حتی پرورش آن در مصر در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح معمول بوده است.

از دانه‌های کتان در اثر فشار و بدون حرارت دادن روغنی به دست می‌آید که روغن کتان نامیده می‌شود.

برخی از خواص تخم کتان عبارتند از:

• سطح کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد.

• فشارخون بالا را کاهش می‌دهد.

• التهاب مفاصل را کاهش می‌دهد.

• عمل هضم را بهبود می‌بخشد.

تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. این چربی‌های مفید مسئول کاهش کلسترول بد و تثبیت قند خون هستند و همچنین خطر ابتلا به سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان کولون را کاهش می‌دهند.

تخم کتان سرشار از فیبرهای خوراکی و غیر خوراکی بوده که فرآیند هضم را تسهیل می‌کنند. این دانه‌های پرخاصیت دارای ماده‌ای هستند که به روان‌سازی مفاصل کمک می‌کند و به این ترتیب از بروز آرتروز و ایجاد التهاب مفاصل پیشگیری می‌شود.

تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند.

تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانه‌های تخم کتان سبب جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

چگونگی مصرف تخم کتان

بهتر است دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و خود آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجایی که تخم کتان یک دانه روغنی است، خرید تخم کتانی که قبلا آسیاب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسیده شدن آن گردد، در حالی که شما می‌توانید دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و به هنگام مصرف و به میزان نیاز خود، آن را با آسیاب برقی در منزل آسیاب نمایید و به شکل پودر درآورید و مصرف کنید.

دانه‌های تخم کتان می‌توانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند. بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید.

میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگ سال که در مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپ‌خوری در روز است.

تخم کتان

احتیاط در مصرف تخم کتان

محققان معتقدند علی رغم فواید بسیار زیادی که در تخم کتان مشاهده و اثبات شده، اما در مصرف آن نباید زیاده روی کرد. افرادی که دارای روده التهابی و تحریک پذیر هستند، باید از خوردن تخم کتان اجتناب کنند.

همچنین زنان باردار و مادران شیرده نباید تخم‌ کتان مصرف کنند.
 




تاریخ : جمعه 4 مرداد 1392 | 09:25 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات
چگونه کلیــــه خویش را ســم زدایــی کنیم؟

اگر یک بار این را برای دیگران هم بفرستید، شما به نجات جان یک نفر کمک کرده اید


سال ها پشت سر هم می گذرد و کلیه های ما خونی که سرشار از نمک، سموم و دیگر مواد ناخواسته در درون آن است، را تصفیه می کنند. با گذشت زمان نمک در کلیه تجمع می یابد و نیاز به تمیز کردن با درمان بیشتری را پیدا می کنند. با در نظر گرفتن سلامت کلیه ها ما چگونه می توانیم بر این مشکل غلبه کنیم. بسیار آسان است. ابتدا یک بسته جعفری را شسته و سپس خرد کنید و در یک ظرف ریخته و با مقداری آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سپس بگذارید خنک شود و سپس آن را در ظرفی ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود. هر روز یک لیوان از آب جعفری که به این طریق درست کرده بودید بنوشید و شما متوجه خواهید شد که همه سموم و نمک و مواد سمی از کلیه توسط ادرار دفع می شود و همچنین شما می توانید احساس خوبی را تجربه کنید که تا کنون آن را درک نکرده بودید. جعفری به عنوان بهترین پاک کننده و درمان برای کلیه ها شناخته شده است که یک سبزی و بهتر است بگویم یک درمان کاملا طبیعی است

سلامتی شما آرزوی ماستـــــــــ



تاریخ : جمعه 4 مرداد 1392 | 09:05 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات