سیبـــــــ زمینــی شکــــــم پــــــــــــر

 مواد لازم:سیب‌زمینی بیضی شکل : 6 عدد کره : 20 گرم پنیر ورقه ای چدار : 100 گرم کالباس خرد... شده : ۷۰ گرم جعفزی یا پیازچه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری پیاز یا پیازچه خرد شده : کم خامه در صورت تمایل در صورت تمایل میتونین مواد داخل سیب زمینی و کم و زیاد کنید و یا تغییر بدبد مثل مواد زیر :فیله مرغ قارچ فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده زعفران دم کرده نمک و فلفل طرز تهیه :فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.پوست سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و خشک کنید. با نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید روی سیب‌زمینی‌ها را با اسپری یا قلمو آشپزی با روغن چرب کنید و آن‌ها را در سینی فر قرار داده و آن‌ها را درون فر قرار داده تا زمانی که پوست روی آن‌ها چروک شده و گوشتشان نرم شود حرارت دهید.سپس سیب زمینی ها را از فردر بیاورید بگذارید خنک شوند و از وسط دونیم کنید و مقداری از مغز آن را خالی کنید.گوشت درون آن‌ها را تا یک چهارم مانده به انتها ( یا در حدی که توی شکل نمایان است )،‌ بیرون آورید. گوشت سیب‌زمینی‌های بیرون آورده شده را می‌توانید برای پوره سیب‌زمینی استفاده کنید.کره را آب کنید و داخل سیب زمینی ها بمالید و با مواد دلخواه ( ذکر شده توی مواد لازم ) پر کنید به صورت با کالباس و پنیر پر کنید و روی آن را نمک و فلفل بپاشید و داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود. سپس از فر در بیاورید و روی آن را با جعفری یا پیازچه تزیین کنید و سرو کنید.یا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و روی هر دو طرف سیب‌زمینی‌ها را آغشته به روغن کرده و روی آن‌ها نمک بپاشید.سیب‌زمینی‌های نیمه را طوری که گوشت آن‌ها به سمت بالا باشد درون ظرف مخصوص فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید سپس آن‌ها را برگردانده و 10 دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.در حین سرخ شدن سیب زمینی داخل فر ژامبون‌ها را درون روغن کمی تفت داده تا ترد شوند سپس بگذارید کمی خنک شوند.سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون آورده و آن‌ها را دوباره به سمت اولشان برگردانید و درون آن‌ها را با کالباس و پنیر پر کنید سیب‌زمینی‌ها را مجددا به درون فر برگردانده و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آن‌ها ذوب شده و حباب‌دار شوند آن‌ها را حرارت دهید.سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و در صورت تمایل روی آن‌ها مقداری پیاز یا پیازچه خرد شده و نیز مقداری خامه بریزید. —



تاریخ : چهارشنبه 29 آبان 1392 | 09:22 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات

ترشی لیتــــــه بادمجــــــــان

از این ترشی نمی شه چشم پوشی کرد و خیلی سریع آماده می شه .

مواد لازم برای یک شیشه تقریبا کوچک :
بادمجان: 3 عدد
سبزی ترشی خرد شده : گشنیز , جعفری , نعناع یا پونه , شوید و ترخون و مرزه
فلفل سبز تند یا پودر فلفل : 3 عدد
نمک : به مقدار لازم
سیر: 5 حبه دوست داشتین بیشتر بریزین
سرکه انگور : به مقداری که روی مواد را بگیرد
پودر تخم گشنیر : 1 قاشق چای خوری
گل پر : 1/2 قاشق چای خوری
هویچ : 1 عدد
گل کلم : کمی

دستور تهیــــه :
بادمجان‌ها را در فر یا كباب‌پز یا روی شعله گاز كبابی می‌كنیم تا كاملا پخته شود. (مثل بادمجان كبابی برای میرزاقاسمی)
میزاریم خنک شده سپس آن‌ها را پوست می‌كنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها كاملا گرفته شود سپس بادمجان‌ها را ساطوری كرده
هویج و کلم و سبزی ها و فلفل ها و سیر را جداگانه ریز خرد میکنیم
بادمجان ها را ریز خورد میکنیم ( من با غذاساز خرد میکنم ) و با بقیه مواد خوب مخلوط میکنیم و میریزیم توی یک شیشه تمیز و خشک
سپس با سرکه روی مواد میریزیم تا جایی که روی مواد را سرکه بگیرد و و مرتب هم می زنیم سپس درب شیشه را محکم میبندیم و بزارید داخل یخچال .
ترشی بعد از 1 الی 2 هفته آماده هست

نکته :
مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد كه تند دوست داشته باشید یا نه

میتونین بادمجان‌ها را پوست گرفته و خرد کنیم و با کمی سرکه کمی بجوشانیم به جای کبابی کردن




تاریخ : یکشنبه 26 آبان 1392 | 11:48 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات

شیرین‌ترین و خوشمـــــزه‌ترین داروی گلـــودرد

ساده‌ترین روش‌های خوراکی برای خداحافظی با گلودرد


زمانی که اولین علائم گلو درد را می‌بینید وقت را تلف نکنید و به سراغ عســـــــــل بروید . در این صورت گلودردتان خیلی زودتر درمان می‌شود.

تنها راه خلاص شدن از این مشکل مرطوب نگه داشتن گلو است.

گاهی وقت‌ها قرار دادن یک آبـــــــــــ نباتـــــــــــــــ نعنایــی ساده در گوشه‌ی لپتان بیشترین کمک را به درمان سرفه های خشک و گلودرد می‌کند.
در حالت کلی اگر مشکل خاصی ندارید و فقط سرفه می‌کنید از آبنبات‌هایی که در داروخانه‌ها و برای تسکین گلو درد به فروش می‌رسند استفاده کنید. توجه داشته باشید که در این مواقع مایعات زیادی بنوشید و نگذارید گلویتان خشک شود.

چند راه حل خیلی ساده و 100 درصد طبیعی را برای درمان گلو درد :

از همان دوران باستان مصری‌ها، یونانی‌ها و رومی‌ها از عسل برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از گلودرد گرفته تا درمان زخم‌های عفونی استفاده می‌کردند.
در واقع از هزاران سال پیش خواص درمانی عسل شناخته شده بوده است. امروزه دانشمندان همچنان در حال مطالعه و تحقیق در مورد این ماده‌ی غذایی شیرین هستند. علم جدید دوباره قابلیت عسل را برای درمان بسیاری از ناخوشی‌ها به اثبات رسانده است. قابلیت‌هایی که در طول سال‌ها و با ظهور آنتی‌بیوتیک‌ها کم کم در حال فراموشی بود. با کمک عسل می‌توانید :
در عرض چند هفته یک زخم را (البته اگر خیلی عمیق نباشد) خوب کنید. باید بدانید در برخی از بیمارستان‌های انگلستان، استرالیا و نیوزلند همین کار را برای بهبود زخم‌ها انجام می‌دهند.

خاصیت ضدعفونی کنندگی عسل از وجود آنزیمی ناشی می‌شود که زنبورهای زحمتکش به شهد اضافه می‌کنند.
نام این آنزیم گـلــــوکـــز اکسیـــــداز است.
این آنزیم در تبدیل قند به پروکسید اکسیژن نقش دارد. پروکسید اکسیژن یک ماده‌ی ضدعفونی کننده است که با نام آب اکسیژنه شناخته می‌شود. به مدد همین خواص ضدعفونی کنندگی است که عسل می‌تواند سرفه را رفع و گلو درد را تسکین دهد.
روش استفاده
زمانی که اولین علائم گلو درد را می‌بینید وقت را تلف نکنید و به سراغ عسل بروید. در این صورت گلودردتان خیلی زودتر درمان می‌شود. یک لیمـــــــوتــــــرش بزرگــــــــــ بردارید و آب آن را بگیرید. 5 قاشق غذاخوری عســــــــــــل به آن اضافه کنید. هم بزنید و زمانی که احساس کردید گلویتان می‌سوزد یک قاشق چای‌خوری میل کنید. حتماً قبل از خواب هم یک قاشق چای‌خوری از این شربت معجزه گر بخورید. می‌توانید مقداری عسل را در آب گرم حل و با آن قرقره کرده و بعد قورت دهید.
توجه داشته باشید قرقره کردن با جوش شیــــرین هم بسیار موثر است. مقدار کمی جوش شیرین را در نصف فنجان آب جوش حل کنید. بگذارید خنک شود و سپس قرقره کنید.
درمان گلودرد به کمک روی یا همان زینکــــــــ

وجود زینک برای عملکرد سلول‌های بدن ما لازم و ضروری است. این ماده‌ی معدنی نقش موثری در عملکرد خوب سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند. نتایج پژوهش‌های زیادی نشان می‌دهد که مصرف مکمل زینک باعث کاهش دوره‌ی سرماخوردگی، آنفولانزا و گلودرد می‌شود.

توجه داشته باشید که گوشت قرمز، گردو، حبوبات و غلات کامل نیز حاوی میزان قابل توجهی روی می‌باشند. برای دریافت میزان کافی روی می‌توانید از مکمل نیز استفاده کنید. اگر در حال مصرف داروی خاصی هستید و یا در مورد مصرف این مکمل شک دارید حتماً با پزشکتان مشورت کنید.
آویــشـن را دریابید

این گیاه مدیترانه ای نه تنها برای خوش طعم کردن غذاها غوغا می‌کند بلکه برای درمان گلو درد نیز کارساز است.

آویشن خواص ضدعفونی کنندگی دارد و به خوبی از پس میکروارگانیسم هایی مانند قارچ‌ها و باکتری‌ها بر می‌آید. علاوه بر این آویشن خواص ضداسپاسمی دارد. مصرف این گیاه به صورت دم کردنی یا جوشانده برای درمان گلودرد و سرفه بسیار موثر است.
روش مصرف :
می‌توانید با جوشانده‌ی آویشن قرقره کنید. همچنین می‌توانید مقداری آویشن را دم داده و یک قاشق عسل به آن اضافه کنید. این جوشانده برای تسکین گلو درد فوق‌العاده است.

توجه داشته باشید اگر منشأ گلو درد عفونت ویروسی باشد با همین روش‌های ساده می‌توانید از پس آن بر بیایید. اما اگر گلودردتان منشأ باکتریایی داشته باشد بهتر است هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید.





تاریخ : یکشنبه 26 آبان 1392 | 10:28 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات
 درستــــــــ کردن خیـــــــارشـــــــور

اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:
----------------------------------------
· چروک شدن می تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور باشد. برای درست کردن انواع خیار شیرین یا ترش، بهتر است که در ابتدا محلول رقیقی استفاده کنید و به تدریج آن را به غلظت... دلخواه برسانید.

· پختن زیاد یا فرآوری زیاد هم موجب چروک شدن خیارها می شود.


اگر خیارهایتان پوک شده اند:
--------------------------------
پوکی خیارها اغلب ناشی از:

· خیارهایی است که بد رشد کرده اند.

· خیارها را قبل از ترشی کردن زیاد نگه داشته اید.

· تخمیر آنها خیلی تند بوده است.

· آب شوری که برای تخمیر استفاده کردید زیادی قوی یا ضعیف بوده است.


اگر خیارهایتان زیادی نرم یا لیز شده اند:
-------------------------------------------
این اغلب به خاطر عمل میکربی ناشی می شود که موجب فاسد شدن می شود. وقتی ترشی شما نرم می شود، دیگر نمی توانید آن را سفت کنید. فعالیت میکربی می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

· نمک یا اسید بسیار کم.

· خیارها در مدت تخمیر کاملاً با آب شور پوشیده نشده اند.

· در مدت تخمیر در کل آب شور، کف وجود داشته است.

· به اندازه کافی حرارت نداده اید.

· درپوش کاملاً مهر و موم نشده و هوا به داخل راه یافته است.

· سیر یا ادویه ها کپک زده بوده اند.


اگر شکوفه های خیارها را قبل از تخمیر کاملاً از خیار جدا نکنید، ممکن است قارچ یا مخمر موجود در آنها مسئول نرم شدن آنزیمی ترشی باشد.


خیارهایتان خیلی تیره اند
----------------------------
تیرگی در این محصولات می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

· استفاده از ادویه جات آسیاب شده

· ادویه زیاد

· نمک ید دار

· پختن زیاد

· مواد معدنی موجود در آب، به خصوص آهن

· استفاده از ظروف آهنی.


نکات مهم در درست کردن ترشی:
------------------------------------
1. استفاده از سبزیجات و میوه جاتی با کیفیت خوب و سالم.

2. سبزیجاتی مانند خیار باید قبل از ریختن داخل سرکه، در آب شور خیسانده شوند. این خیساندن باعث می شود که سبزیجات استحکام و رنگ خود را در روند ترشی سازی حفظ کنند و تلخی آنها کاهش یابد. خیارهای ریز باید درست بعد از چیدن داخل آب شور گذاشته شوند. اگر خیارها حتی برای چند ساعت در دمای اتاق قرار گیرند، در ترشی پوک می شوند.

3. نسبت یک فنجان نمک ریز یا یک و نیم فنجان نمک درشت با ده فنجان آب، مناسب آب شور است. اگر آب شور شما ضعیف باشد، ترشی نرم می شود و اگر آب شور قوی باشد، خیارها چروک و سفت می شوند.

فقط از نمک ترشی برای ترشی انداختن استفاده کنید. نمک های خوراکی مواد شیمیایی اضافه ای دارند که برای ترشی سازی و آب شور توصیه نمی شوند.

4. از سرکه مرغوب استفاده کنید. سرکه سیب و سرکه مخلوط هر دو طعم های خوبی دارند، ولی سرکه سفید رنگ بهتری به ترشی سبزیجات کمرنگ مانند پیاز و گل کلم می دهد. هرگز سرکه را رقیق نکنید، مگر آنکه در دستور تهیه نوشته شده باشد.

5. با احتیاط از ادویه استفاده کنید. طعم تلخ و رنگ تیره ترشی ناشی از استفاده بیش از حد از ادویه یا زیاد جوشاندن ادویه با سرکه است. ادویه جات آسیاب نشده بهتر از ادویه آسیاب شده به ترشی رنگ و طعم می دهند. باید ادویه آسیاب نشده را در پارچه ای ریخته و با سرکه یا ترشی حرارت دهید و سپس از پارچه خارج کنید.

6. ترشی ها باید در ظروف شیشه ای تمیز با درزگیر ریخته شوند. اگر ترشی را در ظروف سفالی می ریزید، باید حتماً ترشی را با محلول سرکه بپوشانید تا فاسد نشود. یک بشقاب یا صفحه چوبی باید درست بالای ترشی قرار داده شود و به پایین فشار داده شود.

7. چاشنی و سس باید در ظروف استرلیزه داغ بسته بندی شوند و کاملاً هواگیری شوند.


دستور تهیه ادویه مخلوط ترشی
-----------------------------------
دو قاشق غذاخوری از هر یک از موارد زیر را با هم مخلوط کنید:

دانه فلفل فرنگی

دانه هل

دانه گشنیز

دانه میخک

دانه خردل

دانه فلفل


این موارد را نیز اضافه کنید:

2 برگ بو (ریز ریز شده)

دو چوب دارچین (خرد شده)

دو تکه کوچک ریشه زنجبیل خشک (خرد شده)

2 عدد فلفل فرنگی کوچک خشک (خرد شده) یا 1-2 قاشق چایخوری پوست فلفل تند

· همه اینها را در قوطی کاملاً مهر و موم شده ای نگه دارید تا برای استفاده آماده باشد.



تاریخ : چهارشنبه 22 آبان 1392 | 04:23 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات
صبحانه خوشمزه و پرانرژی

 برای شروع زیبا یک لیوان خوشگل، به اندازه کافی می‌تونه مشوق خوردن صبحونه باشه مواد لازم :موز : 1عدد شیر : ...1 لیوان شکلات صبحانه : 1 قاشق غذاخوری در صورت تمایل : 1 قاشق عسل طرز تهیه :موز را توی مخلوط کن بریزید و پوره کنید خوب سپس شیر و شکلات را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و چند ثانیه بعد این مواد خوشمزه تبدیل به یه صبحونه مقوی شدن که با خوردنش محاله تا ظهر احساس گرسنگی کنید. با خوردن دو تا بیسکوئیت سبوس‌ دار (مثل ساقه طلایی) ترکیب لبنی و میوه‌ای و نشاسته‌ای کامل می‌شه نوش جان سرآشپز



تاریخ : چهارشنبه 15 آبان 1392 | 02:10 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات
این مطالب خاص صرفا برای اطلاع رسانی و حفظ سلامت جانی خودمون و عزیزانمونه پس لطفا به اشتراک بگذارید .

چگونه زمانی كه تنها هستید از حملات قلبی نجات پیدا كنید ؟...

تجسم كنید شما واقعاٌ خسته و بی حوصله اید و به تنهائی در حال رانندگی به طرف منزل هستید، بعد از یك روز سخت ، شما واقعاٌ خسته و بی حوصله اید .

ناگهان دردی در قفسه سینه شما شروع می شود و بازو و فك پائین شما را هم فرامیگیرد. شما فقط چند كیلومتر از نزدیك ترین بیمارستان دور هستید و متاسفانه نمی دانید آیا می توانید خود را در این فاصله سالم به بیمارستان برسانید یا نه

چه باید كرد ؟؟؟

شاید شما هم جزء متخصصین باشید و روش های پیشگیری را بخوبی بدانید ولی هرگز روی خود انجام نداده باشید!!!!

بیشتر افراد زمانی دچار حملات قلبی می شوند كه تنها هستنند، بدون هیچ كمكی .
فردی كه دچار حمله شده احساس از حال رفتگی می كند و تا از دست دادن هوشیاریش تنها 10 ثانیه فاصله دارد بله درست است تنها 10 ثانیه

چه باید كرد ؟؟؟

جواب:
نترسید، شروع كنید به سرفه كردن
بصورت پی در پی و محكم
قبل از هر سرفه یك نفس عمیق بكشید،
سرفه باید عمیق و طولانی باشد مثل زمانی كه می خواهید خلط را ازته سینه خود خارج كنید.
نفس عمیق و سرفه باید پی در پی تكرار شود هر دو ثانیه یك بار بدون توقف،
تا هنگامیكه كمك برسد و یا قلب شما مجدداٌ بطور نرمال بزند

نفس عمیق باعث ورود اكسیژن به داخل ریه های شما می شود و سرفه باعث می گردد به قلب شما فشار وارد شده و سبب چرخش خون میشود. این فشار باعث برگشت ریتم نرمال قلبی نیز می گردد. و به این وسیله فردی كه دچار حمله شده میتواند خود را به بیمارستان برساند.
امروزه به علت تغییر در روش زندگی ما ،
حملات قلبی بین تمامی سنین مشاهده می گردد.



تاریخ : چهارشنبه 15 آبان 1392 | 01:01 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات

خمیر نانوایی    دو تا چونه 

تخم مرغ         یک عدد

بکینگ پودر       یک قاشق غ پر

وانیل              یک قاشق 

آرد                 به میزان لازم 

شکر              اگه دوست دارید نونتون شیرین باشه 

کشمش          در صورت دلخواه

گردو               به میزان دلخواه

زرده تخم مرغ     یک عدد 

                                   حالا طرز تهیه 



همه مواد را به خمیر اضافه کرده و در آخر آرد را تا حدی اضافه می کنیم که بدست نچسبد 

من این نون رو با توستر درست کردم توستر را در حرارت 180 درجه گذاشته و ظرف آبی رو توی توستر گذاشته تا نون ما نرم شود .

بعد سینی توستر را درآورده و ته آنرا چرب کرده و به اندازه نارنگی کوچک ازخمیر برداشته گرد می کنیم و در سینی می گذاریم هر تعداد خمیر در سینی جا گرفت می گذاریم و بعد خمیر را با دست کمی فشار میدهیم و روی آنرا با چنگال سوراخ می کنیم و زرده تخم مرغ را روی آن می مالیم و سینی را در طبقه وسط توستر قرار می دهیم .

دمای توستر را بالا پایین تنظیم می کنیم  یعنی از هر دو جهت گرما داشته باشیم و زمان پخت نون هم تا حدی هست که روی نون طلایی شود 

این نون تا دو روز نرم  میباشد ولی ماندگاری آن تا چند روز  میباشد .

نوش جونتون




تاریخ : سه شنبه 7 آبان 1392 | 01:03 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات
روستای آبشار بعد از نوشهر در مسیر جاده نور

سلام دوستان
جای که دیدن و رفتن آن حداقل یکبار می ارزه
مسیرش سر راست است
بعد از شهر نوشهر نزدیک 5 کیلومتر که از جاده نوشهر به سمت  نور می روید نرسیده به  جنگل سی سنگان ، به یک تابلو برخورد می کنید نوشنه منطقه آبشار یعنی از جاده نوشهر به نور همان سمت شما می شود وارد جاده که شدید نزدیک 1 کیلومتر می روید به  روستای آبشار می رسید و به  دامنه کوه که رسیدید ماشین  را پای کوه پارک کرده برای دیدن آبشار به کوه می زدید در مسیر جوی ابی می بینید از بالا به سمت پایین جاری است و حدود 10دقیقه باید برید به این جای  که عکسش است برسید
ضمنا برای رسیدن به  آبشار اصلی باید مسیرتان را به سمت بالا ادامه دهید تا به  آن آبشار اصلی برسید- یعنی هم کوه است هم جنگل هم رودخانه و هم آبشار
خلاصه خیلی قشنگ است و به امتحانش می ارزه
یک سنجاب هم بود که عکسش را گرفتم و تو وبلاگ گذاشتم





تاریخ : جمعه 3 آبان 1392 | 11:13 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات