: گرانترین میوه بازار ایران
اگه قسمتتون شد بخورید یادی هم از شعر آِی آدمهای نیما بکنین!!!!!

میوه جدید خوشمزه مفید و خیلی گران فیسالیس
Physalis

Inline image 2
نخستین تولیدکننده میوه فیسالیس در کشور گفت: برای نخستین بار این میوه در
ورامین تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
محمدرضا تیموری افزود: میوه فیسالیس بومی مناطق آمریکای جنوبی و ترکیبی
از طعم میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که به دلیل طعم خوش
و بی نظیرش در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادیدارد.
وی تصریح کرد: هم اکنون این میوه در شش هزار متر مربع از گلخانه های
ورامین زیر کشت قرار گرفته که در فصل زمستان کشت و در بهار برداشت می شود.
این تولیدکننده میوه فیسالیسی با اشاره به تولید اقتصادی این میوه گفت: بر اساس
آمار جهانی، میوه فیسالیس در هر هکتار بین ۲۲ تا ۳۶ تن تولید می شود که هر
۱۰۰ گرم آن در بازار به قیمت سه تا چهار هزار تومان به فروش می رسد.
وی با بیان این که، میوه فیسالیس به دلیل قرار گرفتن در لفاف کاغذی شکل فاقد
هرگونه آلودگی و عوامل بیماری زا است، اظهار داشت: این میوه بدون نگهداری
در یخچال بیش از ۱۰ روز ماندگاری دارد و در صورت نگهداری در یخچال حدود ۲
ماه مدت زمان ماندگاری این میوه نیز افزایش می یابد.
تیموری در گفت و گو با ایرنا به خواص درمانی این میوه اشاره کرد و گفت: این
میوه یکی از غنی ترین منابع طبیعی آنتی اکسیدان ها و سرشار از ویتامین های A
– E – C – P – F
است و بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال های آزاد
که موجب بروز بیماری هایی همچون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و
آلرژی می شود، حفاظت می کند.
وی با بیان این که، از میوه فسالیس در تهیه کرم های آرایشی نیز استفاده می شود
تصریح کرد: همچنین مصرف این میوه تاثیر بسزایی درشادابی و طراوت پوست
دارد.




تاریخ : چهارشنبه 25 تیر 1393 | 02:29 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات
تا به حال به این اندیشیده اید که چرا هرگز در هیچ گزارش یا رسانه خارجی در مورد اینکه بستنی ، این لیسیدنی پرطرفدار، در کجا و توسط چه کسی ساخته شد هیچ حرفی به میان نیامده ؟! جواب این سوال در کتاب `مردم دوران مشروطه` در قفسه های خاک گرفته کتابخانه ملی موجود است که نیز افتخار دیگری است برای ما ایرانیان .
داستان از اینجا شروع میشه که فردی به نام کریم باستانی ملقب به کریم یخ فروش پسر جوانی از شهر ری در بازار آن زمان (خیابان جمهوری امروز) بساط یخ فروشی داشت . یکی از مشتریان غالبا دائمی کریم کارمندان سفارت انگلستان در همان حوالی بودند . این مواجهه هر روزه کارمندان با کریم رابطه صمیمانه را بین آنها پدید آورد . کارمندان برای کریم که انگلیسی بلد نبود نام کریم یخی یا همان به گفته خودشان آیس کریم را برگزیدند . در اواسط درگیریهای دوران مشروطیت کریم برای جلب بیشتر مشتری اقدام به پخش یخ در بهشت مبادرت ورزید . و در همین دوران و برای اولین بار با مخلوط کردن شیر و یخ و زرده تخمه مرغ و گلاب و شیره ملایر اولین بستنی تاریخ بشریت را ساخت. که مورد استقبال اهالی بازار و همسر سفیر انگلیس قرار گرفت مغازه ای در همان حوالی توسط سفیر انگلیس به کریم اهدا شد که بر سر در آن به زبان انگلیسی اسم فامیل کریم ( باستانی ) bastani نوشته شده بود که ایرانی ها به اشتباه بستنی می خواندند . در زمان افتتاح فروشگاه سفیر انگلیس با گفتن :
we name it after you
اسم محصول را به احترام کریم آیس کریم گذارد
میرزا حسن‌خان مستوفی , مستوفی‌الممالک دوران مشروطیت ، در کتاب خاطراتش مینویسد این پدرسگ ( کریم باستانی) لیسیدنیی ساخته است از سردابهای یزد سردتر ، از لب یار شیرین تر، از پنبه خراسان نرمتر. سالها بعد کریم با یکی کارمندان سفارت انگلیس به نام الیزابت بسکین رابینز ازدواج کرده و به انگستان و بعد از آن به امریکا مهاجرت میکند .



تاریخ : شنبه 21 تیر 1393 | 02:57 ق.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات

مصرف جوانه ها، علاوه بر كاهش وزن به حفظ و سلامت پوست و مو كمك می كند


در روند جوانه زدن چه اتفاقی می‌افتد؟

بذرهای مختلف در هنگام جوانه زدن تغییرات شگفت انگیزی در خود ایجاد می‌کنند که در بعضی خواص، قابل مقایسه با جوانه نزده آنها نیستند. بطور کلی در روند جوانه زدن ویتامین‌ها، املاح معدنی و پروتئین‌ها به مقدار زیادی افزایش و کالری و کربوهیدرات‌ها کاهش می‌یابد. از دیگر مزایای جوانه زدن می‌توان به تسهیل جذب مواد غذایی و هضم بهتر اشاره کرد که این عمل به وسیله آنزیمهای موجود در جوانه‌ها ایجاد می‌شود. در روند جوانه زدن نشاسته موجود شکسته شده و به قندهای ساده گلوکز و ساکارز تبدیل می‌شود، پروتئین‌ها هم به اسیدهای آمینه و آمیدها تغیر شکل می‌دهند. روغنها و چربیها هم به کمک آنزیم لیپاز موجود در جوانه‌ها به اسیدهای چرب تبدیل می‌شوند بنابراین جوانه‌ها از نظر جذب و هضم بسیار بهتر می‌باشند. غلات به دنبال جوانه زدن حاوی مقدار زیادی فیبر و آبی می‌شوند که نتیجه دفع کامل مدفوع و رفع یبوست در افراد مبتلا است

در روند جوانه زدن، میزان ویتامین‌ها و پروتئین‌ها افزایش پیدا كرده و میزان انرژی و كربوهیدرات موجود در آنها كاهش می یابد، كه این نكته می تواند برای كسانی كه به كاهش وزن فكر می كنند مفید باشد.

 

  جوانه عدس، حاوی تمامی اسیدهای آمینه ضروری بوده كه این نوع اسیدهای آمینه موجب رشد بهتر به خصوص در كودكان و اطفال می‌شود، در عین حال اسیدهای چرب ضروری در جوانه عدس وجود دارد كه موجب رشد سلولهای مغزی شده و این جوانه میزان فیبر محلول قابل توجهی وجود دارد كه منجر به كاهش كلسترول، كاهش فشارخون و یا قندخون می‌شود

 

جوانه گندم

جوانه گندم به دلیل داشتن مقدار زیاد ویتامین  ای در چین و چروک، ضد پیری، ضد واریس و لاغری است. ویتامین   ای امروزه به عنوان معجزه‌گر و اکسیر جوانی معرفی می‌شود. سلنیوم و منیزیم موجود در جوانه گندم در پیش گیری از ابتلا سرطان موثر شناخته شده است جوانه گندم در رفع بی خوابی، کاهش وزن، جلوگیری از بروز بیماریهای دیابت و قلبی، برای جلوگیری از چین و چروک و پیری زودرس و درمان ریزش مو، رفع شوره سر و برخی ناراحتیهای پوستی داشتن ویتامین  ای فراوان توصیه می‌شود. همچنین کسانی که از یبوست، خستگی و بی خوابی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می‌برند باید از این ماده غذایی کمک بگیرند اگر می‌خواهید لاغر شوید پودر جوانه گندم را همراه ماست یا سالاد کاهو 10 دقیقه قبل از صرف غذا و اگر می‌خواهید چاق شوید 10 دقیقه بعد از غذا میل کنید.

 

متخصصان تغذیه معتقدند استفاده از جوانه گندم به دلیل غنی بودن از فسفر و منیزیم موجب تقویت حافظه است. این عناصر سلولهای مغزی را به شکل طبیعی در انجام عملکرد صحیح فکری فعال می کنند، توانایی یادگیری و حفظ لغات، اعداد و مطالب را تسریع می‌بخشند و نیز از بروز افسردگی پیش گیری می‌کنند. ویتامین  آ موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می‌شود؛ همچنینی خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کاهش می‌دهد. ویتامین  بی 1 موجود در جوانه گندم نیز برای تعادل سیستم عصبی ضروری است. جوانه گندم منبع "اسید گلوتامیک" است که این ماده می‌تواند در معالجه عقب ماندگی ذهنی و عدم رد قوای دماغی موثر باشد. کسانی که از سو تغذیه رنج می‌برند و یا منبع استفاده از سبزی ها را ندارند می‌توانند با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم آن، از کمبود منابع غذایی، ویتامین‌ها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری کرد. و خود را سالم و نیرومند سازند.

 

 تجمع ویتامین‌های گروه آ , ای .سی و ویتامین‌های گروه بی  ، آنتی اکسیدان‌ها، املاح کمیاب و ترکیبات ضدسرطان و ضدپیری در جوانه‌ها، این ماده غذایی را به منبعی از عناصر ضروری برای بدن تبدیل کرده که به آن نام سرچشمه جوانی نیز داده شده است

 




تاریخ : جمعه 20 تیر 1393 | 01:55 ب.ظ | نویسنده : پرستو فرقانی طوسی | نظرات